De laagste prijs garantie, binnen 5 minuten een op maat gemaakte offerte!

Accessoires

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Er zijn een boel accessoires en extra opties verkrijgbaar voor uw aluminium carport. Lees meer over de accessoires mogelijkheden!

Met een spie sluit u de zijkanten bovenop of naast een muurtje of schutting af. Hierdoor weert u zich tegen laagstaande zon, wind en regen. Doordat het carport meer is afgesloten tegen wind, zal een aangename temperatuur op het terras langer behouden worden.

Door het plaatsen van een spie, heeft u ook de mogelijkheid om aan de zijkanten van de carport glazen schuifwanden te plaatsen. De spieën kunnen worden gemaakt van een aluminium frame en hebben een kern van glas met een matte folie. U kunt er voor kiezen de matte folie eraf te halen.

Met Gumax® glazen schuifwanden geniet u, bij mooi weer, van uw carport en maakt u bij slecht weer een afgesloten ruimte van uw carport. U kunt de voorkant en zijkanten van uw carport voorzien van glazen schuifdeuren. Voor het plaatsen van glazen schuifdeuren aan de zijkanten van de terrasoverkapping zijn spieën nodig.

De sets glazen schuifwanden bestaan, afhankelijk van de afmetingen van de carport, uit 1 tot 12 schuifdeuren van 98 cm breed inclusief boven geleider, rails en glasprofielen met geïntegreerde dubbel gelagerde wielen. De set is leverbaar in mat crème en mat antraciet, waarbij de boven geleider en de glasprofielen dezelfde kleur hebben als de Gumax® carports.

De panelen bestaan uit gehard glas met een dikte van 10mm en zijn leverbaar met een totale hoogte van 2.00 meter, 2.05 meter, 2.10 meter, 2.15 meter, 2.20 meter, 2.25 meter, 2.30 meter, 2.35 meter, 2.40 meter, 2.50 meter, 2.60 meter en 2.70 meter.Indien er bij de overkapping aan de voorzijde, een staander, in het midden wordt geplaatst, dan zullen aan beide zijden van de staander glazen schuifdeuren komen.

Met schoren geeft u de carport een unieke stijl. Indien u voor schoren kiest, dan passen er geen glazen schuifdeuren meer aan de voorzijde van de Gumax® carports.

Gumax® LED-verlichting met dimmer geeft u sfeervolle verlichting, die ideaal is voor de avond. Met de afstandsbediening heeft u, met één druk op de knop, een sfeervol verlichte carport en kunt u de sterkte van het licht naar wens aanpassen. Een set LED verlichting bestaat uit 6 LED lampen en wordt geplaatst in de tussenliggers van de carport.

De lampen kunnen gemonteerd worden op maximaal 90 cm vanuit de kant van het muurprofiel en / of het gootprofiel aan de onderzijde van de tussenliggers. De LED-verlichting van Gumax is 3000K (de K staat voor Kelvin). Ook wel warme (witte) LED-verlichting.

De Gumax® Terrasverwarmer van 3200 watt is de energiezuinige terrasverwarmer op infraroodbasis zonder rode gloed die uw carport binnen 10 minuten verwarmd. Met de meegeleverde afstandsbediening schakelt u tussen de vermogens van 25%, 50%, 75% en 100% en kunt u automatische uitschakeling aanzetten. Bij gebruik van de carport op een vermogen van 100% zijn de stroomkosten per uur slechts € 0,72 per uur.

Sluit geen andere apparaten met een hoger vermogen dan 50 watt aan op dezelfde spanningsgroep als de terrasverwarmer in verband met overbelasting.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.