De laagste prijs garantie, binnen 5 minuten een op maat gemaakte offerte!

Afmetingen

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

De Gumax® carports hebben drie variabele afmetingen. Namelijk breedte, diepte en hoogte. Lees u goed in, dit voorkomt fouten in de offerte en bij de uiteindelijke aflevering van het product.

Carportbouwen.nl adviseert om een hoogte van de onderkant van de goot aan te houden van 2.10 meter, 2.15 meter, 2.20 meter, 2.25 meter, 2.30 meter of 2.35 meter. Met deze afmetingen, passen de glazen schuifdeuren onder de terrasoverkapping altijd exact en zijn betonpoeren nog goed in te graven.

De staanders zijn de enige onderdelen die u dient in te korten bij montage van een Gumax® carport in standaard afmetingen kleiner dan 6,06 meter, aangezien de staanders van Gumax® carport standaard 2.5 meter hoog zijn.

Indien u de montage door Carportbouwen.nl laat verzorgen dan houden de monteurs de door u opgegeven hoogte van de onderkant goot aan.

Gumax® carports worden standaard geleverd vanaf 3.06 meter breed oplopend met één meter: 3.06 meter, 4.06 meter, 5.06 meter, 6.06 meter etc. Indien u de carport zelf gaat monteren dan kunt u bij een carport met polycarbonaat dak de breedte naar wens inkorten. Hierdoor is iedere breedte mogelijk.
Voorbeeld: een breedte van 6.90 meter is te realiseren door een carport van 7.06 meter breed te bestellen en deze in te korten.

Het is ook mogelijk om de breedte in te laten korten door onze professionele montage dienst, maar dit is niet inbegrepen bij standaard montage door Carportbouwen.nl. Geef dit aan bij het aanvragen van de offerte.

Gumax® carports worden standaard geleverd in 2.5 meter, 3.0 meter, 3.5 meter of 4.0 meter diep. Al deze dieptes zijn naar wens in te korten en hierdoor is iedere diepte mogelijk. Echter raadt Carportbouwen.nl het af de diepte in te korten aangezien er aan de zijkanten van de carports dan geen standaard Gumax® meer past. Voorbeeld: een diepte van 3.20 meter is te realiseren door een carport van 3.50 meter diep te bestellen en deze in te korten.

Het is ook mogelijk om de diepte in te laten korten door onze professionele montage dienst, maar dit is niet inbegrepen bij standaard montage door Carportbouwen.nl. Geef dit aan bij het aanvragen van de offerte.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.