De laagste prijs garantie, binnen 5 minuten een op maat gemaakte offerte!

Garantie

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Welke garantie krijg ik op de producten?

De wettelijke garantie houdt in dat uw product na aankoop datgene doet en moet doen wat u als consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Een goede investering en zorgeloos genieten door de 5 jaar fabrieksgarantie, onverminderd de wettelijke rechten van de consument op alle onderdelen van de producten die aangeboden worden op onze website.

Wat is de levensduur van een terrasoverkapping?

Bij goed onderhoud zeker 25 jaar.

De lampjes van mijn terrasverwarmer hebben niet allemaal dezelfde kleur?

Dat klopt, deze zijn niet allemaal exact hetzelfde.

Hoe zit het met condensvorming bij een glazen dak?

Bij een glazen dak ontstaat bijna nooit condensvorming. Het kan soms wel voorkomen dat er condensvorming ontstaat onder de dakplaten (vergelijkbaar met de voorruit van een auto) wanneer een overkapping (gedeeltelijk) afgesloten wordt. Wanneer dit het geval is, adviseren wij om de terrasoverkapping te luchten door bijvoorbeeld de glazen schuifdeuren open te zetten.

Hoe zit het met garantie bij gebruik van vreemde onderdelen?

Bij het gebruik van onderdelen die niet van Gumax® zijn, zal de garantie op de Gumax® constructie vervallen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het gebruik van andere typen dakpanelen, houten staanders maar ook alle andere onderdelen die toegevoegd of gewijzigd worden ten opzichte van de standaardproducten van Gumax®.

Mijn goot lijkt in het midden iets lager te liggen, hoe kan dit?

Bij alle Gumax® terrasoverkappingen wordt over de volle breedte een gegalvaniseerde stalen strip van verenstaal in de goot geschoven. De gegalvaniseerde stalen strip weegt 10 kg per breedtemeter en maakt de goot van de terrasoverkappingen 5 keer zo sterk.

Bij onze overkappingen zal het gewicht van de stalen strip er voor zorgen dat de goot in het midden tot enkele centimeters door kan hangen bij grote overspanningen. Dit is een normaal verschijnsel. De stalen strip zorgt echter ook voor de stevigheid van de goot zodat deze grote belastingen kan verduren. Door het gebruik van deze oersterke staalsoort zijn alle terrasoverkappingen bestand tegen een last van wel 80 KG per M2!

Wat moet ik doen bij stormschade?

Stormschade valt buiten de garantie van Gumax producten. Indien uw product stormschade heeft opgelopen, neem dan contact op met uw verzekering.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.