De laagste prijs garantie, binnen 5 minuten een op maat gemaakte offerte!

Polycarbonaat / glazen dak

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Polycarbonaat of liever een glazen dak? Kies een geschikt dak bij uw carport. U heeft keuze uit vier dakplaten die standaard een breedte hebben van 98 cm. Heeft u uw keuze gemaakt? Bij het aanvragen van een offerte geeft u gemakkelijk aan welk dak u wenst.

Polycarbonaat is een stevige en harde kunststof. Alle polycarbonaat dakplaten van Gumax® terrasoverkappingen zijn van Makrolon® fabrikant Bayer. Alle platen hebben een dikte van 16 mm en zijn in combinatie met de X-structuur zeer duurzaam.

Deze platen laten 70% zonlicht en 62% energie door. Dit is een ideale keuze wanneer u zoveel mogelijk zonlicht onder uw terrasoverkapping en dus ook in uw huis wenst.

Het nadeel is echter dat, als er vuil op de platen komt, dit meer zichtbaar is dan bij andere varianten. Ook is condens bij heldere polycarnonaat platen zichtbaar. De platen worden aan de gootzijde namelijk voorzien van geperforeerde tape waardoor de platen kunnen ademen. Condens komt in de platen en trekt vanzelf weer weg.

Polycarbonaat is een stevige en harde kunststof. Alle polycarbonaat dakplaten van Gumax® terrasoverkappingen zijn van Makrolon® fabrikant Bayer. Alle platen hebben een dikte van 16 mm en zijn, in combinatie met de X-structuur, zeer duurzaam.

Deze platen laten 55% zonlicht en 54% energie door. Dit is de ideale keuze wanneer u het minder warm onder uw terrasoverkapping wenst. Ook is vuil op het dak nauwelijks zichtbaar.

Polycarbonaat is een stevige en harde kunststof. Alle polycarbonaat dakplaten van Gumax® terrasoverkappingen zijn van Makrolon® fabrikant Bayer. Alle platen hebben een dikte van 16 mm en zijn in combinatie met de X-structuur zeer duurzaam.

Deze platen laten slechts 47% zonlicht en 44% energie door. Dit is de ideale keuze wanneer u het minder warm onder uw terrasoverkapping wenst. Dit is de best isolerende dak variant. Ook is vuil op het dak nauwelijks zichtbaar.

De Gumax® glazen daken zijn van gehard en gelaagd glas van 8,76 mm dik. Dit noemt men ook wel veiligheidsglas. De platen zijn geheel doorzichtig zoals reguliere ruiten in woningen. In vaktermen wordt dit 4-4-2 glas genoemd. 4-4-2 staat voor twee lagen glas van vier millimeter dik met daartussen twee lagen PVB van 0,38 mm dik. De tussenlaag van PVB geeft extra sterkte en wordt ook gebruikt om kogelvrij glas te maken.

Met een breedte van 980 mm is het Gumax® glas veel breder dan bij concurrenten. Deze grote overspanning zorgt voor een zeer luxe uitstraling. Het glas laat 88% zonlicht en 72% energie door.

Dit is een ideale keuze wanneer u zoveel mogelijk zonlicht onder uw terrasoverkapping en dus ook in uw huis wenst. Doordat u goed door het glas heen kunt kijken, dient u er rekening mee te houden dat vuil op het glas zichtbaar is.

Mobiel niet goed? Draai uw telefoon!

Polycarbonaat helder Polycarbonaat opaal Polycarbonaat IQ Relax Glas
Kleur Doorzichtig Opaal wit Opaal wit Doorzichtig
Licht doorlating 70% 55% 47% 88%
Energie doorlating 62% 54% 44% 72%
Geluiddemping (regen) 18 dB 18 dB 18 dB 36 dB
Dikte 16 mm 16 mm 16 mm 8,76 mm
Zichtbaarheid vuil Enigzins Nauwelijks Nauwelijks Ja
Zichtbaarheid condens Ja Nauwelijks Nauwelijks Niet van toepassing
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.